Archief

Met de gave van de Heilige Geest zullen jullie overal ter wereld in Mijn heilige naam profeteren

10.24 u

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn Licht zal nu over die naties schijnen, aan wie de waarheid niet geleerd werd.

Waar er geen gewag gemaakt wordt van God, in die naties die Mij niet eren hoewel zij zich bewust zijn van wie Ik ben, zal Mijn goddelijke aanwezigheid nu elke hoek vullen. De sluier van duisternis zal opgeheven worden en eindelijk zullen deze uitgehongerde zielen Mijn Heilige Geest drinken en Mijn heilig woord verslinden. Na al die tijd zal hen, door de verspreiding van Mijn gebedsgroepen, de waarheid gegeven worden.

Ik zinspeel op die naties waar jullie kerken er leeg bij liggen, waar de Sacramenten zelden ter beschikking gesteld worden en waar de dagelijkse Missen niet langer opgedragen worden. Het is aan jullie, Mijn geliefde leerlingen, om Mijn heilig woord uit te dragen zodat duistere zielen en diegenen die niets over Mij weten, verlicht en zachtaardig aangemoedigd worden om tot Mij te komen.

Ik zegen jullie, en door de kracht van Mijn diepe liefde voor eenieder van jullie, zal Ik jullie aantal sterk doen toenemen. Mijn gebedsgroepen zullen in elk land opgericht worden, en met de gave van de Heilige Geest zullen jullie overal ter wereld in Mijn heilige naam profeteren.

Herinner allen aan Mijn Leer! Herinner de zielen eraan de Heilige Bijbel te lezen, één van de grootste geschenken die aan jullie door Mijn Vader gegeven werden. Bid Mijn gebeden, lees Mijn glorieuze boodschappen en bid dat jullie zelfs de meest versteende harten kunnen bereikeIk zal jullie veel gaven verlenen en Ik zal jullie onderrichten bij elke stap die jullie nemen op de weg van de waarheid.

Jullie Jezus