Archief

De aarde zal kreunen van pijn terwijl de Antichrist zijn intrede voorbereidt

18.50 u

Mijn zeer geliefde dochter, de wereld moet zich nu voorbereiden op de grote veranderingen, die Ik heb toegelaten, om de mensheid voor te bereiden op de Tweede Komst.

Er werd door Mijn geliefde volgelingen veel werk verricht om miljoenen zielen te redden door middel van de gebeden die Ik hen geschonken heb.

Jullie trouw aan Mij, jullie Jezus, Mijn geliefde volgelingen, brengt met zich mee dat jullie Mij zielen hebben toevertrouwd die nu veilig zijn en die anders in de hel geworpen zouden zijn.

Jullie gebeden zijn zo krachtig dat, na verloop van tijd, als nog miljoenen meer Mijn boodschappen van liefde en hoop aanvaarden, miljarden zielen gered zullen worden.

Mijn werk door jullie, Mijn leerlingen, redt dagelijks duizenden en duizenden mensen. Jullie mogen dus nooit toegeven aan twijfels, die jullie natuurlijk van tijd tot tijd zullen overvallen, en die jullie van het bidden kunnen afhouden.

Nu moeten jullie luisteren!

Er zal nu veel gebeuren. De stormen zullen overal ter wereld toenemen en de aarde zal kreunen van pijn terwijl de Antichrist zijn intrede voorbereidt. Het zal niet lang meer duren voordat hij zal opdagen.

Mijn dochter, houd je toegespitst op de verspreiding van Mijn woord, ook al kan je voor veel obstakels komen te staan. Laat niets uitstellen dat Mijn boodschappen aan iedereen gegeven worden.

Het gaat niet het aantal mensen zijn, die het Boek der Waarheid of Mijn boodschappen zullen ontvangen, dat het verschil zal maken, maar wel het aantal mensen dat Mijn kruistochtgebeden bidden.

De gebeden zullen de macht van de Antichrist verzwakken.

Het zullen de kastijdingen zijn – die door Mijn Vader naar de aarde gestuurd worden – die deze leiders en groeperingen, die het wagen Zijn kinderen te schaden, zullen ombrengen.

De macht van God zal zich uitstrekken over diegenen die van Hem houden.

De macht van God zal diegenen beschermen, die zich bekeren.

God, Mijn Eeuwige Vader, zal Zijn genaden blijven uitstorten tot Zijn macht zich uitstrekt over al Zijn kinderen en hen beschermt.

Ga heen in vrede, hoop en liefde! Vertrouw op Mij en alles zal goedkomen.

Jullie Jezus