Archief

Elke vorm van barmhartigheid zal betoond worden aan diegenen die Mijn Vader niet liefhebben

15.00 u

Mijn liefste beminde dochter, overal zullen Mijn kinderen binnenkort uit een diepe, ledige sluimering gewekt worden.

Wanneer zij ontwaken bij de Waarschuwing zullen velen doodsbang zijn. Tegen diegenen die angstig zullen zijn, heb Ik het volgende te zeggen.

Wees dankbaar dat jullie uit de duisternis opgewekt worden.

Wees verheugd dat Mijn licht van barmhartigheid aan jullie getoond wordt. Wanneer jullie dit pijnlijk vinden dan smeek Ik jullie om deze reiniging met nederigheid te ondergaan. Want zonder deze reiniging zullen jullie het eeuwig leven, waarop jullie recht hebben, niet bezitten.

Bid tot Mij om jullie te helpen tijdens deze moeilijke momenten en Ik zal jullie opheffen en de kracht geven die jullie nodig hebben.

Verwerp Mijn hand van barmhartigheid en jullie zullen slechts een zeer korte tijd krijgen waarin jullie tot inkeer kunnen komen.

Er zal elke vorm van barmhartigheid betoond worden aan diegenen onder jullie die Mijn Vader niet liefhebben. Maar weet dat het geduld van Mijn Vader opraakt !

Er zal één grootse daad van barmhartigheid betoond worden. Het zal jullie taak zijn om nederig te worden en te smeken om barmhartigheid. Jullie kunnen niet gedwongen worden om dat te doen.

Bid dat als jullie niet met deze reiniging kunnen omgaan dat anderen dan voor je ziel zullen bidden.

Vrees Mij nooit ! Wijs Mijn reddende hand nooit af ! Want zonder Mij zijn jullie niets ! Wacht niet met het roepen om Mijn liefde tot op het moment dat het te laat zal zijn om jullie te helpen !

Jullie Redder

Jezus Christus